Skip to content

Maikel van Bogget krijgt eigen podium tijdens jubileumeditie Festeynder Plein

18 juni 2014 | 15:45

Maikel van Bogget Festeynderplein 2014 (3)Op zaterdag 9 augustus staat voor de vijfde keer het entreevrije evenement Festeynder Plein op het Pastoor Maesplein in Nederweert-Eind gepland. Naast Bruce Springsteen tribute band BOSSTIME uit Duitsland, 3FM Serious Talent Band CAS en sixties band Steady State, presenteert de organisatie een groot Nederweerter talent. Het is namelijk hoog tijd om Maikel van Bogget een eigen podium te bieden, ondersteund door zijn inmiddels muzikale vrienden van Steady State. Als Maikel van Bogget & Friends presenteert hij een set met veel blues en enkele rocktraditionals.

Maikel van Bogget krijgt eigen podium

Na twee keer als local vocal enkele nummers gespeeld te hebben tijdens Festeynder Plein, zal Maikel in een wat langere set in de spotlights staan. Maikel is een zeer bescheiden, maar groot talent met een prachtige stem en daarnaast een fenomeen op mondharmonica. Met zijn inmiddels muzikale vrienden ven Steady State zal hij de bezoekers opnieuw verrassen. Maikel is in 1975 geboren in Nederweert en speelt al plm. 20 jaar mondharmonica. Hij speelde bij Starfish Bowl, T-bird Rhythm (met leden van Texan Tail), Lost in the blues, en heden bij de Dead Revils (met de leden van Starfish Bowl). Hij stond onder andere op Moulin Blues, Bospop, Bluesrock Tegelen en Blues Maestricht.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie