Skip to content

John Heldens loopt Nijmeegse Vierdaagse voor Stichting Intermobiel

Redactie
21 juni 2014 | 16:03

Advertentie

John Heldens IntermobielJaarlijks organiseert de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen de welbekende Nijmeegse Vierdaagse. Van 15 tot en met 18 juli neemt John Heldens (40) voor de zevende keer deel aan dit evenement. Net als vorig jaar gaat hij als ‘sponsorloper‘ lopen voor een goed doel, namelijk Stichting Intermobiel. John hoopt veel geld en bekendheid op te halen voor Intermobiel om zo jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte te kunnen helpen.

Evenals voorgaande Nijmeegse edities loopt John Heldens dagelijks de langste afstand van 50 kilometer! Hij is tijdens de vierdaagse te herkennen aan zijn shirt ‘Ik loop voor Intermobiel‘. John’s doel is om nog meer geld dan vorig jaar bij elkaar te lopen, daar gaat hij voor. John vertelt: “Mijn neef Johan uit Nederweert is door rugklachten al jaren bedlegerig. Al die jaren is hij als vrijwilliger actief voor deze stichting. Via hem ken ik Intermobiel dus erg goed. Met een positieve insteek zetten zij zich in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in Nederland. Deze jongeren zijn vaak ongezien door hun mobiliteitbeperking.

Sponsorloop
Sponsor deze wandelaarOp de site www.devierdaagsesponsorloop.nl kun je John sponsoren. Je steunt niet alleen Stichting Intermobiel, maar ook John moreel tijdens zijn lange wandeltochten! Kijk op de website van Stichting Intermobiel voor meer informatie.

Logo-Intermobiel-3000xStichting Intermobiel is een vrijwilligersorganisatie die geen structurele steun van de overheid ont- vangt. Intermobiel is daardoor geheel afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en ludieke acties. Intermobiel zet zich in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in Nederland.

Advertentie

2 Reacties

  1. Geweldig dat John dit voor onze stichting doet. Uw steun is broodnodig voor Intermobiel en dat geeft John moreel een steuntje in de rug tijdens het lopen.

  2. Erg mooi initiatief. Ik hoop dat t een positiev iets is voor iedereen. Mooie organiastie die ik via veroni steentjes ken. Leuk is dat er hier ook al mensen iets aan hebben


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie