Skip to content

Infoavond over resultaten enquête sociaal wijkteam Ospel

Redactie
24 juni 2014 | 15:55

Advertentie

Politiek cafe cda ouderen st jospeh, nederweertBij wie kan ik dan terecht voor een luisterend oor? Kan iemand met mij mee naar het ziekenhuis? Ik heb kortdurend hulp nodig, waar kan ik dan terecht? Allemaal vragen waarop de Dorpsraad Ospel al antwoord kan geven, vooruitlopend op de vorming van een sociaal wijkteam.

Afgelopen februari startten de dorpsraad, diverse zorg- en welzijnsorganisaties en de gemeente met het proefproject in de kern. De eerste stap was het houden van een enquête onder de inwoners van Ospel. Inmiddels zijn de resultaten bekend en wordt hierover een informatieavond gehouden op maandag 14 juli. Je kunt dan ook meepraten en jouw ideeën kenbaar maken!

Maar liefst 466 Ospelnaren hebben de lijst met vragen over de behoeften en mogelijkheden ingevuld. Een heel mooi resultaat waarmee we verder kunnen bouwen aan het sociaal wijkteam. Voor de uitvoerende fase van het proefproject ligt het initiatief nu bij de dorpsraad en ketenpartners. Op dit moment is het sociaal wijkteam nog niet geformeerd en kunt je daar nog geen vragen stellen. Je kunt wel bij de dorpsraad terecht. Totdat het sociaal wijkteam een contactadres heeft, is het mogelijk deze vragen te mailen naar Jo Hermans van de Dorpsraad Ospel, e-mail: johermans@dorpsraad-ospel.nl of schriftelijk: Lemmenhoek 5, 6035 AJ Ospel.

De samenwerking tussen de gemeenten Nederweert, Leudal en Weert en de zorgaanbieders in Midden-Limburg West krijgt steeds meer vorm. Op donderdag 19 juni ondertekenden de partijen de intentieovereenkomst ‘Gebiedsgericht werken Midden-Limburg West’. Hiermee verbinden ze zich aan de proefprojecten. Elke organisatie zal op eigen kosten meewerken aan het ontwikkelen van de nieuwe manier van werken.

De informatieavond is op maandag 14 juli van 19.30 tot 21.30 uur in gemeenschapshuis Haaze-hoof in Ospel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie