Skip to content

Soul & Latin Night

Redactie
26 juni 2014 | 11:32

Advertentie

soul band TurnbackEén ding is zeker, zondag 29 juni gaan de voetjes van de vloer en wordt er flink met de heupen gedraaid tijdens de Soul & Latin Night op de Oude Markt in Weert. Vanaf 15.00 uur tot bijna middernacht zorgt zwoele en opzwepende muziek voor een zinderend zomerfeest. De Soul & Latin Night is onderdeel van het jubileumprogramma Weert 600 jaar stad.

Soul & Latin Night

Soul en latin muziek vermengen zich met elkaar en worden afgewisseld door salsadansen en breakdance. Er zijn meerdere optredens van de Soulband Turnback, de Latin-popband Balasino en DJ Robin van de Salsa Club Weert. Tevens geeft Floorburnin’ Crew dancevoorstellingen en houdt een heuse battle.

Op de Oude Markt komt een grote houten dansvloer van 10 bij 15 meter te staan. De Oude Markt met de St. Martinustoren als achtergrond en de omliggende terrassen bieden de perfecte coulissen voor een gezellig en intiem muziekfeest in de open lucht. Bij onverhoopt slecht weer wordt het evenement verplaatst naar zalencomplex De Poort van Limburg aan de Werthaboulevard, bij de stadsbrug in Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie