Skip to content

Oud voorzitter SP Nederweert Diny Nagel overleden

Redactie
26 juni 2014 | 11:37

Advertentie

dinyDiny Nagel, oud voorzitter van de SP Nederweert en oud bestuurslid van SP Weert, is afgelopen maandag overleden. Diny was enkele jaren voorzitter van de SP afdeling in Nederweert. Na enige tijd als bestuurslid en actief medewerker in de afdeling Weert besloot zij dat de tijd rijp was om ook in Nederweert de SP op de kaart te zetten. Dat is gelukt mede door haar inzet en doorzettingskracht. Echter bleek het overeind houden van een volwaardige SP afdeling moeilijk.

Diny Nagel overleden

Een teleurstelling, die haar er echter niet van weerhield om enkele jaren later weer klaar te staan om mee de buurt in te gaan. Dat wat zij het liefste deed. Niet het bestuur of de raad, maar in contact met gewone mensen. Totdat het niet meer kon. Diny was een echte socialist, in hart en nieren. Op congressen werd ze helemaal blij van de ontmoetingen met andere bevlogen mensen. Ze was ook een echt familiemens en sprak met zorg en liefde over haar kleinkinderen. En haar hondje. Diny (1941) overleed afgelopen maandag 23 juni. Een door en door goed mens is niet meer.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie