Skip to content

Opening Saame Bi-j Siem (Foto’s)

Redactie
27 juni 2014 | 21:35

Advertentie

Heropening Saame Bi-j SiemVrijdag 27 juni werd in de Kerkstraat van Nederweert restaurant Saame Bi-j Siem officieel heropend. De nieuwe eigenaren Herman en Margriet Poell hadden vanaf drie uur de deuren open om de gasten te ontvangen. Rond 17.00 uur arriveerde een afvaardiging van het college van Burgemeester en wethouders van Nederweert. Korte tijd later nam Herman het woord en vertelde de aanwezigen hoe de overname tot stand was gekomen. Herman benadrukte nog eens hoe belangrijk het is voor Nederweert om saame met de pandeigenaar Teng Wijen te zorgen dat deze overname een succes gaat worden. “In een vriendelijke doch zakelijke sfeer bij elkaar aankloppen als iets moet gebeuren is het aller belangrijkste om deze klus te klaren” aldus Herman.

Donatie voor Kika

Aan deze opening werd door Herman en Margriet een goed doel gekoppeld. Het werk van Kika raakt hun zeer en zij zijn vastbesloten een bijdrage te leveren om te zorgen dat er nog meer onderzoek naar deze vervelende ziekte kan worden verricht. Hoewel de actie nog maar net gestart is konden zij vrijdag al een cheque aanbieden van € 1000,00. De cheque werd overhandigd aan Dhr en Mevr Creemers die zelf een dochtertje verloren door deze ziekte. Daarna werd er een toast uitgebracht op de toekomst van Saame Bi-j Siem.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie