Skip to content

Alles over tweede editie Leveroy Kermis

Redactie
29 juni 2014 | 12:01

Advertentie

Kermiskoers in Leveroy-015Leveroy doet niet voor andere dorpen onder; Leveroy leeft! Toen in 2013 door bezuinigingen van de gemeente Nederweert de Leveroyse dorpskermis verloren leek te gaan, namen een aantal Leveroynaren het initiatief om zélf de kermis te organiseren. Het is een succesformule gebleken. Dit jaar wordt dan ook voor de 2e keer kermis Leveroy georganiseerd op 12, 13, 14 en 15 juli.

ZATERAG – Aftrap met ‘Kermis Koers’
Ooit een fietsparcours gezien dat dwars door twee cafés liep? Nee? Dan heb je vorig jaar wat gemist! Het was een groot succes; de Kermis Koers op ‘Leiverse wijze’. Een spectaculaire race waarbij een parcours met hindernissen wordt gefietst. Ook dit jaar wordt de Leveroyse Kermis afgetrapt met deze koers, waarbij een degelijke fiets (zoals een mountainbike) wel een vereiste is. Vanaf het moment dat het startschot wordt gegeven, zijn als vanzelfsprekend de kermisattracties geopend. ’s Avonds wordt de eerste dag knallend afgesloten met de band ‘NOAH; The Party Experience’.

ZONDAG – Sfeer “onger de toren”
“Leivere” kermis is een van de gezelligste kermissen van Limburg, en dat komt door het super sfeervolle horecaplein onder de kerktoren tussen café-zaal Wetemans en café Oad Leivere. Samen met live muziek, goed weer en een koud biertje zorgt dit voor een top sfeer!

Op zondagmorgen staat het traditionele kermisconcert van ‘Fanfare Concordia’ op het programma, waarna ‘Die Original Maaskapelle’ uit Wessem vanaf 15:30 uur de muziek gaat verzorgen. Op zondagavond is, ongeacht wie er speelt, de finale van het WK op een groot scherm te zien. Wat er vervolgens ook gebeurt; DJ ‘Toon Wouters’ gaat er voor zorgen dat de zondagavond er eentje voor in de boeken wordt!

MAANDAG – 30 Euro Live
Op maandag 15 juli zorgt ‘30 Euro Live; Dé sensatie uit het oosten’ voor de muziek. Deze band heeft maar één missie: ‘We gaan niet eerder naar huis voordat het plein volledig plat gespeeld is’.
Het moge duidelijk zijn: het worden weer gezellige kermisdagen!

DINSDAG – Laatste Kermisdag
Net als vorig jaar wordt er in samenwerking met de Open Eettafel Leveroy een gezamenlijk diner georganiseerd. De gasten van de Open Eettafel gaan hierbij genieten van een heerlijk diner. Als het eten een beetje is gezakt, kan men een dansje wagen bij café-zaal Wetemans. ‘s Avonds wordt de kermis afgesloten met een Duitse avond onder leiding van DJ ‘Stiffmeister’. Jetzt Geht’s Los!
Kijk voor meer informatie, aanvangstijden en het inschrijven voor de Kermis Koers op www.kermisleveroy.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie