Skip to content

HCO en HV Merefeldia gaan fuseren

Redactie
5 juli 2014 | 17:10

Advertentie

Handball_the_ballHCO en HV Merefeldia gaan fuseren. Daar hebben de leden van beide clubs na een haalbaarheidsonderzoek volmondig “ja” op gezegd. Hiermee is toestemming gegeven om het formele fusietraject in gang te zetten.

HCO en HV Merefeldia gaan fuseren

Een eerste stap in dit formele traject is de vorming van een nieuw bestuur. De werkgroep vrijwilligers heeft goed nagedacht hoe dit het beste vorm gegeven kan worden. De twee oude besturen komen samen om over de samenstelling van het nieuwe bestuur te praten. Het overleg wordt geleid door een onafhankelijke begeleider (Ron van den Bekerom i.s.m. Myrna van der Weerden).  De bijeenkomst is ook open voor overige geïnteresseerden. De datum wordt daarom ook openlijk kenbaar gemaakt. Er wordt geprobeerd een gelijkwaardig bestuur te vormen met vertegenwoordigers van Hv Merefeldia en HCO. Het bestuur zal uit 7 bestuursleden bestaan. De voorzitter is het gezicht van de vereniging en heeft geen verdere functie in de commissies. De overige bestuursleden zullen naast hun functie in het bestuur een voorzittersrol bekleden in een commissie.

Omdat ze bij de invulling niet alleen kijken naar de huidige bestuursleden, maar juist ook naar andere betrokkenen, nodigen ze iedereen uit voor deze avond. Mocht je geïnteresseerd zijn in een bestuursfunctie in de nieuwe vereniging, dan ben je daarom van harte welkom op donderdag 28 augustus om 20.00 uur in het Pinnenhof. Aanmelden dient tenminste 2 weken van te voren te gebeuren via: m.vander.weerden@vorkmeer.nl.

Tijdens deze avond zullen we met alle geïnteresseerden praten en hopelijk komen tot een weloverwogen invulling van het nieuwe bestuur. Heeft u interesse? Kom dan zeker naar deze avond.

Organisatie schema Handbal Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie