Skip to content

Optredens 2 of Diamonds en Hillbilly Hayride bij De Pelen

Glendi
8 juli 2014 | 14:35

Advertentie

Hillbilly Hayride bij De PelenOp zondag 13 juli wordt het weer swingen op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Die middag spelen er twee bands die garant staan voor aanstekelijke muziek.

2 of Diamonds & Hillbilly Hayride

Om 13.30 uur treden 2 of Diamonds op. Ter gelegenheid van een bruiloft werden de twee gevraagd om in de kerk een paar passende liedjes te spelen. De een een kennis van de bruid, de ander van de bruidegom. Er ontstond een ‘klik’ en een nieuw duo werd gevormd: 2 of Diamonds. Het tweetal treedt regelmatig op tijdens speciale gelegenheden zoals een huwelijk of jubileum. Daarnaast zijn ze steeds vaker op publieke podia te vinden. Ze brengen op een geheel eigen wijze een mix van nummers uit de vijftiger en zestiger jaren ten gehore met covers van onder andere Elvis Presley, Johnny Cash, The Everly Brothers en Buddy Holly. Een feest van herkenning dus!

Om 15.00 uur neemt Hillbilly Hayride het stokje over. Deze band speelt voornamelijk, de naam zegt het al, hillbilly en bluegrass. Met meerstemmige vocalen maken ze het typische geluid van de combinatie: contrabas, mandoline, banjo en gitaar, helemaal compleet. Regelmatig speelt er ook een ukelele- en een lapsteel-speler mee. De band speelt covers van onder andere Dolly Parton, Flatt & Scruggs en The Dillards. Naast deze ‘old time originals’ laten ze ook liedjes horen van hedendaagse artiesten zoals de Hackensaw Boys, de Hillbilly Gipsies en Old Crow Medicine Show.

De optredens zijn voor iedereen toegankelijk. Entree is een vrijwillige bijdrage. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 in Ospeldijk. Voor meer informatie: 0495 – 641 497.

Foto: www.ospeldijk.eu

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie