Skip to content

Helmus Roost schenkt AED aan gemeenschap Budschop

8 juli 2014 | 19:19

Overdracht AED's dorpsraad BudschopHelmus Roost van Roost Olie B.V. uit Nederweert heeft vanmiddag symbolisch een AED overhandigd aan de Peter Willekens, voorzitter van de Dorpsraad Budschop. Een mooi en zeer noodzakelijk gebaar om het netwerk van HartslagvoorNederweert dekkend te krijgen.

In het bijzijn van voorzitter Antoine Hekers, Marian Wijen-Duijts en Annelies Terium van Stichting Hartslag voor Nederweert werden vanmiddag in totaal twee AED’s overhandigd. De tweede AED is geschonken door een donateur die anoniem wil blijven. De afgelopen maand zijn de AED’s in Budschop al in gebruik genomen. Eentje hangt in de Smisserstraat en eentje op Budschop. “Hiermee is de dekking van de AED’s enorm verbeterd maar dat betekent nog niet dat ook het netwerk dekkend is” aldus Antoine.

Steun Hartslag voor Nederweert

De stichting roept bedrijven en particulieren op om geld te doneren of zich aan te melden als vrijwilliger.”Iedereen verdiend het om hulp te krijgen bij hartfalen. Met een kleine donatie en de inzet van vele vrijwilligers kunnen levens worden gered” aldus Antoine. Vooral in het buitengebied is de vraag naar vrijwilligers nog erg hoog. ‘Samen groots, Samen doen’ geldt zeker voor Hartslag voor Nederweert. Kunnen de buren op jou rekenen? Meld je aan via de website van hartslagvoornederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie