Skip to content

De OpbodMakelaar doet net even iets meer

Redactie
10 juli 2014 | 9:56

Advertentie

Opbodmakelaar EhrensteinDe OpbodMakelaar heeft vorige week de woning op Ehrenstein 2 te Weert in de verkoop genomen. Nadat het huis eerst grondig onder handen is genomen is het klaar voor de verkoop.

De OpbodMakelaar

Maurice Smits verteld wat hier aan vooraf ging; “Sommige woningen hebben even net iets meer nodig dan een beetje opruimen. Omdat ik in eigen beheer ook met regelmaat woningen renoveer kan de mensen hierin adviseren en begeleid ik ook de werkzaamheden. Ik heb voor deze woning een plan van aanpak gemaakt en dit samen met de eigenaar besproken. In plaats van duizenden euro’s met de prijs zakken hebben we gekozen voor het verbeteren van de woning. In dit geval hebben we de verwilderde tuin aangepakt, de buitenkozijnen opnieuw laten schilderen en Nuance Homestyling heeft het huis ruimtelijk ingericht zodat men de ruimtes ook goed kan zien. Men hoeft er nu niet meer doorheen te kijken.”

Opbodmakelaar Ospel

Uiteindelijk is het geheel professioneel gefotografeerd waardoor het op Funda meteen opvalt. Het huis stond al een tijdje in de verkoop en met deze kleine investering ziet het huis er nu weer fris en netjes uit en zal het beter verkoopbaar zijn. Zakken met de prijs is niet altijd de enige optie hoewel dit vaak als enigste instrument aangedragen wordt. De OpbodMakelaar denkt daar anders over!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Boxing-Nederweert boksgala aankondiging-1
Voor het eerst in Nederweert
1 oktober 2024 | 19:30
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00
20240822-In-de-sportlight-Daisy-Schroyen-
10 vragen aan
1 oktober 2024 | 18:30
Screenshot
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
1 oktober 2024 | 17:00

Advertentie