Skip to content

Sportief/culinair/cultureel arrangement in Nederweert

10 juli 2014 | 21:40

Foto TTTDrie Nederweerter ondernemingen zetten Nederweert sportief, culinair en cultureel op de kaart. Samen bieden ze een uniek arrangement aan. Hoeve Sam Sam, Restaurant Diverso en Theaterboerderij ‘Boeket’ bieden op zaterdag 6 september een TTT-arrangement aan. TTT staat voor: Tuktour -Tafelen – Theater.

Het arrangement omvat een compleet verzorgde dag van de vroege middag tot de “late”avond . In de middaguren een tocht met een Italiaanse cabrio tuk door het buitengebied van Nederweert . In de vroege avond een speciaal menu in Restaurant Diverso . Vervolgens de voorstelling Piepschuim waar het arrangement ’s avonds mee wordt afgesloten in Theaterboerderij Boeket. Piepschuim staat voor muzikaal cabaret met een gezonde dosis humor. Reserveren voor het TTT-arrangement via info@restaurantdiverso.nl. Kosten € 70 p.p. all-in excl. drankjes.

Hoeve Sam Sam
Hoeve Sam Sam is in Nederweert een nieuwe loot aan de recreatieve boom. Zij is in juni van dit jaar gestart met haar activiteiten. De eigenaren willen het interessante buitengebied van Nederweert op een unieke manier laten ontdekken. Hoeve Sam Sam is de enige plek in Limburg waar Italiaanse Cabrio tuks te huur zijn: de Calessino (kleine koets) van Piaggio, de producent van de bekende Vespa’s.

Stephan: “Met het open dak en een snelheid van 35 tot 40 km per uur, beleef je de omgeving intenser.” Annemarie vult aan: “Om de mooiste plekjes te kunnen laten zien bieden we verschillende unieke routes door het Midden Limburgse land aan. Eigenlijk willen we geen verhuurder zijn, maar een aanbieder van een bijzondere beleving!” De naam ‘Hoeve SamSam’ staat ook voor SAMEN: met andere ondernemingen in Nederweert; met kleine groepen, familie en vrienden deze ervaring delen.

Restaurant Diverso
Caspar Kessels, John Beijes en Kitty Verspagen begonnen in september 2011 het Mediterraan Restaurant Diverso in een karakteristieke pand uit 1870 in de Brugstraat. In 2013 werd in de achtertuin een nieuw terras aangelegd en is de tuin opnieuw ingericht. Het restaurant bestaat uit verschillende ruimten met frisse kleuren. Het pand biedt vele mogelijkheden om van lekker eten en drinken te genieten. Je kunt dagelijks terecht vanaf 12.00 uur voor lunch, diner, borrel of partijtjes. Zowel binnen als buiten op het terras waan je je aan de Middellandse zee. Gasten die gebruik maken van het TTT-arrangement krijgen het Toscaans Tafeltje Vol geserveerd.

Theaterboerderij Boeket
In het buitengebied van Nederweert, in buurtschap Boeket, staat een langgevelboerderij uit eind 1700. In het verlengde van de boerderij staat een grote boerenschuur, gebouwd in 1938. Deze schuur is de afgelopen jaren door Jos en Riek Levels ingericht tot een sober en sfeervol theatertje, met een capaciteit van honderd toeschouwers: Theaterboerderij Boeket.

De tuin rond de boerderij is aangelegd als boerentuin met een moestuin, fruitboomgaard, ven en veel wilde planten, bomen en struiken. Bezoekers kunnen voor en na de voorstellingen ronddwalen in die natuurtuin. Vooral jonge theatermakers worden in de gelegenheid gesteld om zich te profileren. De theaterboerderij is heel geschikt voor producties op locatie. Er wordt ingespeeld op kleinschaligheid, waar natuur en cultuur hand in hand gaan. De meerwaarde van theater op locatie is een ambiance in een landelijke omgeving; betaalbare prijzen; een direct contact met de artiest.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie