Skip to content

Cursusaanbod Cocon 2014-2015

Glendi
18 juli 2014 | 9:01

Advertentie

Logo Stichting CoconVoor het nieuwe cursusseizoen 2014-2015 biedt Cocon weer een breed scala aan van cursussen en workshops.

Cocon Nederweert

Op creatief gebied kun je bijvoorbeeld boetseren of meedoen met vrij hobbyen waar je in een gezellige sfeer je eigen hobby kunt beoefenen zoals tekenen, schilderen, werken met krasfolieplaten, kaarten maken enz. Ben je graag met bloemen en de tuin bezig dan zijn er cursussen bloemschikken (beginners en gevorderden). Heb je tuinplannen kijk dan eens bij de cursus Tuinontwerp. Heb je kuipplanten en wil je ze overhouden en vermeerderen dan kun je terecht bij ‘Hebben en houden van kuipplanten”.

Er zijn computercursussen voor beginners, maar ook als je al langer met de computer werkt zoals digitale fotobewerking, het maken van een fotoalbum, internetbankieren, moderne multimedia, internet en email, computer allerlei, Help hij wordt trager! Help mijn pc. Nieuw is de workshop ‘cloudopslag’ voor het veilig opslaan van al je bestanden. Met Paint leer je op een eenvoudige manier tekeningen maken. Naast het leren werken met de iPad kun je ook alles leren over het werken met een Android tablet.

Bij de talen kun je kiezen uit Engels, Frans en Spaans. Verder start er een nieuwe cursus Spaans voor beginners. Wie houdt er niet van lekker eten en zeker als je dit zelf samen met anderen klaar maakt. Er is voor elk wat wils. Kinderen kunnen meedoen met Koken Kids. Nieuw dit jaar is de workshop Loempia’s maken. Onze keuken voor u, als je iets te vieren hebt, samen met vrienden koken, teambuilding.

Is je hobby lezen? Om de 5 weken is er een bijeenkomst van de leeskring Ex Libris waarbij een tevoren gelezen boek wordt besproken. De kunst van het ‘sierlijk schrijven’ kun je maandelijks beoefenen tijdens de bijeenkomsten van de Kalligrafieclub. Bespeel je een muziekinstrument (blaas of accordeon), kom dan eens luisteren op dinsdagmiddag bij de repetitie van muziekgroep de Coconblazers. Bij het fietsspreekuur krijg je onafhankelijk en vakkundig advies over de juiste fietsmaat, het afstellen van je fiets (zadel, stuur), het voorkomen van pijnklachten tijdens het fietsen en informatie over de E-bike.

Tot slot kun je elke werkdag in de ontmoetingsruimte ‘de Cocon’ terecht voor een lekker kopje koffie/thee of fris, de krant lezen, biljarten of gewoon om lekker ‘te buurten’. . . en dit alles tegen ‘democratische’ prijzen. Meer info: www.coconnederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie