Skip to content

Beleef de Peel met een fotocamera

Glendi
17 juli 2014 | 12:54

Advertentie

Workshop fotografie De Peel (Linda Beelen)Een gids neemt je mee door De Groote Peel en vertelt je alles over dit prachtige hoogveengebied. Om je nog meer bewust te maken van al dat moois om je heen, ga je ook fotografen.

Workshop voor senioren

Voorafgaand en tijdens de wandeling krijg je tips over het gebruik van je fotocamera en het fotograferen. Deze wandeling is bestemd voor mensen van 60 jaar en ouder. Elke camera kun je gebruiken en je hoeft geen ervaring te hebben met fotograferen. De route is 2 kilometer lang en verhard, dus ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoelers.

De workshop duurt van 13.30 tot 16.30 uur. Na afloop krijg je koffie of thee en overheerlijke Limburgse vlaai waarbij er tijd is om na te praten. Data: dinsdag 16 september en 30 september, dinsdag 7 en 21 oktober. Deelname kost 5 euro per persoon (incl. koffie/vlaai).

Voor deze workshops werkt Staatsbosbeheer samen met docenten van Rick. Deze workshops zijn mogelijk gemaakt dankzij een toekenning vanuit het themaprogramma Lang Leve Kunst.

In 2015 zijn 3 miljoen Nederlanders 65 jaar of ouder. Zij hebben veelal tijd en behoefte om aan kunst en cultuur deel te nemen. Het meerjarenprogramma Lang Leve Kunst streeft naar een gevarieerd en uitdagend cultureel aanbod voor ouderen (65+), stimuleert samenwerking en interactie tussen ouderen en jongeren door middel van kunstprojecten en bevordert de samenwerking tussen de domeinen welzijn, zorg en kunst. Lang Leve Kunst wordt uitgevoerd en ondersteund door de ministeries van VWS en OCW, de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), het Fonds voor Cultuurparticipatie, het VSBfonds, het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA), Fonds Sluyterman van Loo en Stichting RCOAK. De twee laatstgenoemde fondsen geven een financiële ondersteuning aan dít project. Meer informatie: www.langlevekunst.nl

In maart en april 2015 zijn er excursieworkshops collage maken.

Foto: ©Linda Beelen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie