Skip to content

NIEUW: Informatie en weetjes over Mantelzorg Nederweert

Redactie
4 augustus 2014 | 17:00

Advertentie

Groenekruis-NieuwsflitsGraag wil ik mij even aan u voorstellen: mijn naam is Sabinje Corstjens, ik ben 41 jaar en woon in Hunsel, samen met mijn man Edwin, onze zoon Job(9) en onze dochter Ise(8). Na jarenlang allerlei functies te hebben bekleed in de zorg ben ik vanaf juli 2013 werkzaam als mantelzorgconsulent in de gemeente Nederweert. Naast deze functie werk ik ook nog als sociaal, cultureel werker voor de gemeente Roerdalen.

SabinjeIn dit eerste jaar als mantelzorgconsulent heb ik al een aantal van jullie mogen ontmoeten. Ik ben vooral bezig geweest om kennis te maken met verenigingen, organisaties, vrijwilligers, dorpsraden etc. Hierdoor heb ik kennis gekregen van de sociale kaart en van wat er speelt en leeft in de gemeente Nederweert. Het jaar 2015 wordt een spannend, een jaar vol veranderingen en aanpassingen. Om je hier van op de hoogte te houden en je zo veel mogelijk informatie te geven hebben wij contact gezocht met Nederweert24.

Informatie en weetjes over Mantelzorg

Ik ga 2 wekelijks berichten, informatie, weetjes, aandachtsgebieden etc. over mantelzorg hier opzetten zodat je van alles op de hoogte kunt blijven. Ik vind het belangrijk dat mantelzorgers zichtbaar worden en hun stem laten horen, hiervoor heeft Groene Kruis Mantelzorgondersteuning een mantelzorgpanel opgericht. Zes enthousiaste mantelzorgers hebben zich aangemeld en op 18 september 2014 hebben we onze eerste kennismaking met elkaar samen met wethouder Henk Geraats.

Ik hoop op een prettige samenwerking met iedereen. Mocht je vragen hebben, loop gerust binnen; mijn deur staat open!  Iedere donderdag heb ik inloopspreekuur van 9.00 tot 12.00 uur op de Kapelaniestraat 3, Nederweert. Je kunt mij ook bellen T:06 44 34 94 75 of mailen sabinje.corstjens@dezorggroep.nl.

Met vriendelijke groet,
Sabinje Corstjens

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie