Skip to content

Bibliocenter Weert gaat verbouwen

Glendi
17 juli 2014 | 14:51

Advertentie

Bibliotheek Weert verbouwtBibliocenter Weert wordt verbouwd en zal om die reden van 31 juli t/m 17 augustus gesloten zijn.

Bibliotheek krijgt metamorfose

De bibliotheek wordt nog meer een knooppunt voor kennis, contact en cultuur voor Weert. Er komen werkplekken, een cursuslokaal en meer fijne plekken waar je op je gemak kunt zitten. Er komt een leescafé met koffie, broodjes en kleine versnaperingen van Fascino Coffee en er is gratis Wifi. Verder wordt de indeling van de boeken gewijzigd in werelden.

Hiermee gaat de bibliotheek zich nog meer richten op het ondersteunen van mensen in hun ontwikkeling. Met name op mensen die scholing en informatie niet via onderwijs of werk krijgen aangeboden. Die ondersteuning blijft met boeken. Daarnaast worden steeds meer cursussen, lezingen, workshops en digitale informatie ingezet.

Tot en met woensdag 30 juli kun je zoveel lenen als je wilt. Bovendien kun je alles langer lenen en hebben de bibliotheken in Nederweert (Kapelaniestraat 8) en Stramproy (Mariastraat 1) tijdelijk extra openingstijden. Van 31 juli t/m 17 augustus:
• maandag t/m vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
• zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Natuurlijk kun je ook in de andere vestigingen van Bibliocenter lenen. Check van tevoren wel even de openingstijden in de vakantie via de website www.bibliocenter.nl

Maandag 18 augustus gaat de vernieuwde bibliotheek Weert weer open en ben je van harte welkom!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30

Advertentie