Skip to content

Vitaal ouder worden bij SportivaLife



Redactie
24 juli 2014 | 9:07

Advertentie

Sportivalife-nederweert-ColumnV2Een portie gezonde beweging is niet aan leeftijd gebonden. Dat blijkt wel uit het enorme aantal 60+’ers dat wekelijks bij SportivaLife Nederweert beweegt. Of u nu kiest voor die dagelijkse wandeling of een mooie fietstocht, iedere keuze is prima. U moet doen waar u zich goed bij voelt.

 SportivaLife Nederweert introduceert: “goed bewegen voor iedereen”. 
Hoog opgeleide trainers hebben een speciaal programma ontwikkeld waaraan echt iedereen kan deelnemen. Ook de vitale en minder vitale 60+’er.

Vitaal ouder worden

Vergeet fitnessapparatuur, die wordt namelijk niet gebruikt. De oefeningen ter versterking van de rug en buikspieren voert u grotendeels uit door het gebruik van uw eigen lichaamsgewicht. Doordat een trainer altijd aanwezig is op vaste tijdstippen heeft u optimale begeleiding. De training wordt lang niet altijd als (te) zwaar ervaren maar is zeer effectief! U versterkt het gehele bewegingsapparaat en heeft hier echt profijt van tijdens uw dagelijks leven.

Een sportschool associëert u misschien met veel jongeren, veel muziek en vooral harde muziek. Het team van SportivaLife is zich daar van bewust en heeft daarom gekozen voor een andere aanpak. Bewegen bij SportivaLife is hierdoor voor 60+’ers leuk én gezellig!

Ieder individu beweegt op zijn/haar eigen niveau. De meer dan 15 verschillende groepsactiviteiten voor 60+’ers dragen hieraan bij. Daarnaast is het GRATIS kopje koffie na afloop net zo belangrijk. 

Trainer Lisanne Hulleman geeft aan dat ze wekelijks weer verstelt staat van het beweegniveau van de sporters in haar groepen. “Sommige sporters van 70 jaar en ouder kunnen een oefening nog beter uitvoeren dan iemand van 25 jaar”.

Wilt u meer informatie over beweging die bijdraagt aan vitaal ouder worden?
Neem dan contact op via 0495-460600. Team SportivaLife nodigt u uit voor een geheel vrijblijvende kennismaking. De koffie staat klaar!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie