Skip to content

Vlinderstruiken op Algemene Begraafplaats

Redactie
24 juli 2014 | 21:10

Advertentie

Vlinderstruiken op de Algemene BegraafplaatsOp zondag 6 juli werd bij zorgcentrum St. Joseph de vlinderpaât geopend. Een van de initiatiefnemers, Lei Reemers, vertelde toen dat hij al met een nieuw project bezig was. Hij was voornemens om op de Algemene Begraafplaats in Budschop een groot perk met vlinderstruiken aan te leggen. Hij vroeg de aanwezigen € 4,00 euro te doneren zodat hij dit plan ook financieel kon verwezenlijken. Van de totaal opbrengst werden allemaal vlinderstruiken aangeschaft. Alle donateurs werden uitgenodigd om vanavond op de Begraafplaats aanwezig te zijn om hun eigen struik te planten.

Vlinderstruik ter nagedachtenis aan slachtoffers vliegramp

Voordat de aanwezigen vanavond de handen uit de mouwen staken werden zij toegesproken door Gerda Bijlmakers namens de gemeente Nederweert. Gerda memoreerde aan de gebeurtenissen die ons allen de laatste dagen bezig houden. Het perk met vlinderstruiken werd speciaal opgedragen aan de slachtoffers van de vliegramp boven Oekraïne. Toen werd er eerst een minuut stilte in acht genomen en daarna kon het perk gevuld worden met hoge en lage vlinderstruiken. Een mooi initiatief van Lei Reemers en Truus van Gog.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie