Skip to content

Vrijwilligersdag 20 oktober 2012

Glendi
10 oktober 2012 | 9:51

Advertentie

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving! Als blijk van waardering voor het vele werk dat vrijwilligers verzetten, organiseert Vorkmeer, in samenwerking met de gemeente Nederweert, op zaterdag 20 oktober van 15.00 tot 18.00 uur een vrijwilligersdag. Ben je actief in de gemeente Nederweert meld je dan aan!

De opzet van de vrijwilligersdag is anders dan voorgaande jaren. De vrijwilligersdag bestaat dit jaar uit twee activiteiten die plaatsvinden op twee verschillende locaties. De vrijwilliger maakt zelf de keuze aan welke activiteit hij/zij wil deelnemen.

Activiteit 1: ‘Sportief genieten’
Op het sportpark van voetbalclub RKSVO in Ospel zullen gezellige, sportieve activiteiten plaatsvinden. Ook toeschouwers kunnen er genieten van de sportieve activiteiten en spellen onder het genot van een hapje en een drankje. Het geheel zal opgeluisterd worden door enkele muzikale optredens. Verder is er de mogelijkheid tot deelname aan een gratis bingo.

Activiteit 2: ‘Luisteren, kijken en genieten’
In de kerkzaal in Budschop worden diverse muzikale en amusante optredens verzorgd. Gezelligheid en genieten staan hierbij voorop. Ook hier zijn leuke prijzen te winnen bij de gratis bingo. Voor een lekker hapje en een drankje wordt gezorgd.

Ben je vrijwilliger in de gemeente Nederweert geef je dan op via een opgaveformulier. Dit formulier is hier te downloaden of op te vragen via email info@vpnederweert.nl of via telefoonnummer 0495 – 688249. Een formulier kan ook afgehaald worden bij het kantoor a/d Kapelaniestraat 4 te Nederweert.

Vrijwilligers die zich opgeven ontvangen voor 20 oktober een persoonlijke uitnodiging. Dit jaar wordt geen eigen bijdrage gevraagd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie