Skip to content

Allemaal verhalen

Redactie
12 augustus 2014 | 9:35

Advertentie

Groenekruis-NieuwsflitsDe Dag van de Mantelzorg komt er alweer bijna aan. Dit jaar is het thema ‘Allemaal Verhalen‘. We zijn druk bezig met het organiseren van de regionale en lokale activiteit in de gemeente Nederweert.

Graag willen we van je weten:

Wat is jouww verhaal als mantelzorger?

allemaal verhalen 2Je kunt deze kort in de reactie weergeven of ons een bericht sturen per e-mail (sabinje.corstjens@dezorggroep.nl) of post (Groene Kruis Mantelzorgondersteuning, Sabinje Corstjens Kapelaniestraat 3 6031 BV Nederweert). We selecteren een aantal verhalen om in onze nieuwsbrief van oktober te publiceren. Uiteraard anoniem wanneer je dit graag wilt.

Advertentie

1 Reactie

  1. Mijn verhaal als mantelzorger.

    Op de eerste plaats moet je accepteren dat je mantelzorger bent hoe moeilijk dat ook is vooral als het om je echtgenoot gaat. Er komt onmacht bij kijken je kunt boos worden op de persoon waar je mantelzorger van bent je moet helpen maar wil dat in eerst niet je vindt het moeilijk om overal bij te helpen maar als je over die drempel heen bent dan rol je er vanzelf in en gaat het allemaal lukken. Maar het is je geliefde daar ga je toch voor, opeens ben je de verzorger.
    Zonder hulp van andere lukt het niet want dan ga ik er aan onderdoor. Dus neem ik de tijd om geregeld leuke dingen te doen en daar put je dan weer energie uit om verder te gaan. Het is zwaar maar samen kom je een heel eind.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie