Skip to content

Eric Rikkert nieuwe Algemeen Directeur SJG Weert

Redactie
12 september 2014 | 21:07

Advertentie

Eric RikkertEric Rikkert (54) is benoemd tot Algemeen Directeur van SJG Weert. Hij volgt Hans de Jong op die sinds 2009 die functie bekleedt. Vanaf 1 januari 2015 vormt Eric Rikkert samen met Max Visser, Directeur Zorg, de Raad van Bestuur van SJG Weert. “Eric heeft laten zien dat hij een betrokken en analytisch manager is. Daarnaast heeft hij inmiddels veel kennis van de organisatie, dat is een groot voordeel.” aldus voorzitter van de Raad van Toezicht, Tineke van Schaik.

Eric Rikkert nieuwe Algemeen Directeur SJG Weert

Eric Rikkert is in 2012 als projectleider EPD (Elektronisch Patiëntendossier) in dienst getreden van SJG Weert. Later werd hij daarnaast benoemd tot manager Informatie & Automatisering.

De nieuwe directeur heeft vertrouwen in de toekomst van SJG Weert. Eric Rikkert: ”SJG Weert heeft gedegen plannen en ambitie om een kwalitatief goed basisziekenhuis te zijn in de regio. Met de veranderingen die de komende jaren op de sector afkomen, biedt ons dat een gedegen positie om naar in de toekomst op koers te blijven. Daar wordt hard aan gewerkt met een grote motivatie bij velen. Van een dergelijk team maak ik als eindverantwoordelijk bestuurder graag onderdeel uit. De korte lijnen met onder meer de medische – en verpleegkundige staf, de hoge betrokkenheid en de overtuiging dat de koers van het ziekenhuis de juiste is, maken dat je als bestuurder daadkrachtig stappen kunt zetten. Daar hou ik van en daarom ben ik heel blij dat ik vanaf volgend jaar mag aantreden als algemeen directeur van SJG Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42

Advertentie