Skip to content

Aanleg glasvezelnetwerk Nederweert start in januari 2013

Redactie
15 oktober 2012 | 10:01

Advertentie

Nederweert koos voor glasvezel en is daarmee bijna klaar voor de toekomst. In januari starten de werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Naar verwachting zal het hele project ongeveer elf maanden duren. Momenteel zijn de voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel in Nederweert in volle gang. Er worden onder andere afspraken met de gemeente vastgelegd, de aannemer wordt geselecteerd,  de planning op wijk- en straatniveau wordt gemaakt en er  worden wijkcentrales geplaatst. Dankzij deze goede voorbereiding kan de aannemer straks in een zo kort mogelijke periode het glasvezelnetwerk aanleggen.

De aanleg van glasvezel is voor alle huishoudens binnen het aansluitgebied van Reggefiber in Nederweert kosteloos. Het enige wat Reggefiber vraagt is toestemming om een glasvezelaansluiting tot in de woning aan te mogen leggen. Wanneer de bewoner een abonnement afsluit bij een serviceprovider die internet, tv en telefonie via glasvezel aanbiedt, geeft hij of zij automatisch toestemming voor deze werkzaamheden in huis. Er is een vrije keuze uit meerdere aanbieders, namelijk Concepts, KPN, Lijbrandt, OnsBrabantNet, Solcon, Vodafone en XS4ALL.

Gedurende de aanlegperiode blijft de glasvezelwinkel van Reggefiber aan de Brugstraat 31-33 in Nederweert van woensdag tot en met zaterdag geopend. Hier kun je terecht voor al hun vragen over de aanleg van het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Uiteraard kunnen inwoners hier ook terecht om een glasvezelabonnement af te sluiten bij een van de serviceproviders.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie