Skip to content

Een huis kopen begint met een goed en vrijblijvend gesprek

Redactie
25 september 2014 | 17:07

Advertentie

Ingrid Briels Rabobank Weerterland en CranendonckGoed nieuws: ook in deze regio komt de woningmarkt weer in beweging. Het vertrouwen groeit, steeds meer mensen komen naar onze adviescentra in Weert en Nederweert voor een oriënterend en kosteloos hypotheekgesprek. De twee meest gestelde vragen: hoeveel kan ik lenen en wat betekent dat voor mijn maandlasten?

In algemene zin geldt: het is een gunstige tijd om nu een huis te kopen. Zeker voor starters. De rente is historisch laag en de vraagprijs van woningen is aantrekkelijk waardoor u minder hoeft te lenen dan in het verleden. Tegelijkertijd is het goed om te beseffen dat de woningmarkt door de economische crisis blijvend is veranderd. De bomen groeien niet meer tot in de hemel, de regels voor het verstrekken van een hypotheek zijn flink aangescherpt. ‘Een hypotheek moet rust geven, nu en in de toekomst’, zo luidt het credo van Rabobank Weerterland en Cranendonck.

Rabobank Weerterland en CranendonckDat betekent dat we meer dan ooit het gesprek met u aangaan en samen bekijken wat wel en niet mogelijk is. Zeker voor starters in Weert en Nederweert die nog hun weg zoeken op de woningmarkt, is het prettig om bij de hand te worden genomen door een financieel adviseur die de regels kent en thuis is in deze regio. In zo’n eerste oriënterend gesprek maken we eerst goed kennis met elkaar. Vervolgens bespreken we uw woonwensen en bekijken we op basis van uw inkomen welk bedrag verantwoord is om te lenen. Daarbij maken we u wegwijs in het Rabobank Hypotheekdossier, de website die voor u berekent wat u kunt lenen en welke maandlasten daar bij horen.

Een goed en vrijblijvend gesprek

Dit eerste, verkennende gesprek is vrijblijvend. U bepaalt zelf of u een vervolgafspraak maakt voor een uitgebreid hypotheekadviesgesprek. De kosten voor dit adviesgesprek maken we transparant zodat u precies weet waarvoor u betaalt. Via het Rabobank Hypotheekdossier kunt u zich goed voorbereiden en daardoor flink kosten besparen. De documenten die voor het adviesgesprek nodig zijn, kunt u eenvoudig uploaden via Mijn Hypotheek, in uw persoonlijke omgeving op rabobank.nl. Hierdoor is uw hypotheekadviseur gelijk op de hoogte van uw situatie en dus eveneens goed voorbereid op het gesprek.

In het adviesgesprek gaan we met u de diepte in en richten we het vizier op de toekomst. Samen bespreken we uw plannen en wensen, bijvoorbeeld rond gezinsuitbreiding of een verbouwing van uw woning. Ook geven we advies over hoe u onvoorziene risico’s, zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden, zo goed mogelijk kunt opvangen. De lening die nu bij u past, moet immers ook straks nog passen en u dezelfde woonrust geven. Dat is ons gezamenlijke doel. Daarom blijven we ook na het afsluiten van de hypotheek met u meedenken.

Het moge duidelijk zijn: de deuren van onze adviescentra staan voor u open. Loop dus gerust eens binnen tijdens een van onze inloopspreekuren. Zaterdag 27 september kunt u tussen 09.00 en 13.00 uur terecht voor een vrijblijvend, oriënterend hypotheekgesprek in Weert. Maandag 6 oktober staan onze financieel adviseurs tussen 17.30 en 20.30 uur voor u klaar in Weert. Voor meer informatie belt u 0495-435435 of ga naar www.rabobank.nl/hypotheekdossier.

Ingrid Briels uit Weert, financieel adviseur Rabobank Weerterland en Cranendonck

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie