Skip to content

Start nieuwe EHBO-cursussen

Glendi
6 oktober 2014 | 9:33

Advertentie

Demo EHBOIn het najaar start de EHBO-vereniging Nederweert weer met drie nieuwe EHBO-cursussen.

EHBO Nederweert

Volwassenen
Vanaf je 16e jaar kan iedereen een volledige EHBO-cursus volgen. De cursus bestaat uit 16 lessen en wordt in het voorjaar afgesloten met een examen. De lesavonden starten op 29 oktober en duren van 20.00 tot 22.15 uur. Wanneer je de cursus succesvol afrond, ontvang je het zogenaamde Eenheidsdiploma en kun je je als lid aanmelden bij de EHBO vereniging maar dit is niet verplicht. Het diploma is 2 jaar geldig en kan verlengd worden middels het volgen van herhalingslessen of het afleggen van een competentietest na 2 jaar. Zowel de herhalingslessen als de competentietesten worden door de EHBO vereniging van Nederweert verzorgd.

De cursus kost 175 euro incl. examenkosten, administratiekosten en cursusmateriaal en wordt in een aantal gevallen vergoed door het ziekenfonds.


AED cursus

Deelname is alleen mogelijk voor personen vanaf 16 jaar. De cursus bestaat uit 2 lesavonden van 19.30 tot 22.15 uur en kost 35 euro incl. certificaat en lesmateriaal. De eerstvolgende cursus wordt gegeven op donderdag 20 en 27 november.


Jeugdcursussen

Voor de jeugd van 11 tot 16 jaar worden er twee soorten cursussen verzorgd. De zogenaamde A-cursus voor basisschoolleerlingen en de B-cursus voor jongeren van 12 tot 16 jaar. De kinderen worden via de basisschool benaderd.

Alle cursussen worden gegeven in gemeenschapshuis De Pinnenhof in Nederweert. Aanmelden voor een cursus kan eenvoudig via de website www.ehbonederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie