Skip to content

Hans van Breukelen fietst weer mee

Glendi
8 oktober 2014 | 16:23

Advertentie

Spinn-inn-Marathon-Stichting-PeramihoOud-voetbalinternational Hans van Breukelen fietst dit jaar voor de vierde keer mee met de Spinn-inn Marathon ’24 uur voor Stichting Peramiho’. Het is zelfs de vijfde keer dat hij het evenement bezoekt.

Na de oprichting in 2009 was het netwerk/veiling evenement Business4Benefit het eerste grote evenement dat Stichting Peramiho organiseerde. Het idee begon heel klein maar groeide uit tot een succesvol netwerkevenement, mede door de komst van gastspreker Hans van Breukelen. Geheel kosteloos hield hij de gasten meer dan een uur aan zich gekluisterd met een indrukwekkend verhaal.

Spinn-inn Marathon

In 2011 organiseerde de stichting de Spinn-inn Marathon voor het eerst. Ook toen was Hans erbij. Sindsdien is hij de stichting trouw gebleven. Naast het feit dat hij jaarlijks meefietst, komen er ook regelmatig diverse donaties binnen via hem. Hans geeft veel lezingen door het land. Met enige regelmaat laat hij zijn gage overmaken naar de Stichting.

De Spinn-inn Marathon vindt dit jaar wederom plaats in het MFA Keenter Hart aan het St. Jozefskerkplein 3 in Weert. Vanaf vrijdag 7 november 19.00 uur houden 30 (bedrijven)teams gedurende 24 uur ieder één fiets in beweging. De opbrengst is bestemd voor de inrichting van een kleine operatiekamer in het St. Anna’s Health Center, een moeder-kind kliniek in Zuid-Tanzania. Hierdoor worden keizersneden mogelijk.

Hans van Breukelen en de andere 180 deelnemers kunnen je hulp en aanmoediging goed gebruiken. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om te komen kijken. Het wordt weer een super gezellig evenement, 24 uur lang. Gezellige live muziek, Afrikaanse aankleding, lekker eten en drinken en enthousiaste instructeurs zorgen voor een passende sfeer en entertainment.

Meer informatie, foto’s en filmpjes over de stichting en de Spinn-inn Marathon 2014 vind je op de website www.moniquehelpt.nl. De stichting is ook te volgen via Facebook.com/moniquehelpt en Twitter.com/moniquehelpt

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie