Skip to content

Petitie voor behoud bewaakte fietsenstalling Weert

Redactie
13 oktober 2014 | 8:00

Advertentie

FietsenstallingDe gemeente Weert heeft aangekondigd dat de bewaakte fietsenstalling aan de Hegstraat mogelijk gaat verdwijnen. Dit in verband met de geplande bezuinigingen in de gemeente. Als de plannen van het College van B&W doorgaan, dan ziet het ernaar uit dat de bewaakte fietsenstalling aan de Hegstraat definitief haar deuren moet sluiten. Dit zal echter niet zonder gevolgen zijn.

Bewaakte fietsenstalling Weert

Duizenden fietsers uit Weert en omstreken worden dan aan hun lot overgelaten. Mensen zullen hun fiets of brommer niet meer veilig kunnen stallen, waaronder oudere mensen met een elektrische fiets. Door een dergelijk besluit zal fietsendiefstal en andere problematiek in zekere mate toenemen. En daar heeft niemand baat bij. Weert probeert de fietsenproblematiek in de binnenstad al enige tijd te bestrijden, maar nu lijkt het erop dat de gemeente toch weer terug gaat vallen in haar oude positie.

Om de plannen een halt toe te roepen is er een petitie in het leven geroepen met de naam: ‘Laat de bewaakte fietsenstalling in Weert niet verdwijnen!’ Deze is hier te tekenen hier. Hiermee hoopt men de bewaakte fietsenstalling te behouden.

Advertentie

2 Reacties

  1. Bij sluiting fietsenstalling waar moeten wij ouderen onze fietsen stallen
    Willekeurig in de stad dat zal me een janboel worden nog afgezien
    Van de. Kans op diefstal .

  2. We willen dat de fietsenstalling blijft, dan kunnen we gerust winkelen in Weert. De fiets staat daar veilig wat wij heel belangrijk vinden. We hopen dat er naar iedereen geluisterd wordt.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

LEADER Weerterland
Kom naar de bewonersavond
2 oktober 2024 | 20:30
Screenshot
Dat moet gevierd worden!
2 oktober 2024 | 18:00
Dierendag hond Depositphotos serezniy
Stuur snel jouw foto naar Nederweert24!
2 oktober 2024 | 17:30
2024_10_02 Stankhinder Kringgreppel Nederweert-Eind-1
Geen gevaarlijke stoffen waargenomen
2 oktober 2024 | 17:16

Advertentie