Skip to content

De Botte Bengel

15 oktober 2014 | 16:02

C.V. de Bengels 1Nieuw op het aankomende Prinsebal van CV De Bengels is de uitreiking van de Botte Bengel. Tijdens deze avond zal de Botte Bengel worden uitgereikt aan een persoon uit Nederweert die afgelopen jaar een enorme blunder heeft gemaakt of een botte streeek heeft uitgehaald.

De Botte Bengel

Ken jij zo iemand of ken je iemand die bij een ander een streek heeft uitgehaald, geef hem of haar dan op voor de “Botte Bengel”. Uit de inzendingen zullen dan de 5 ½ lompste streken bekend gemaakt worden en tijdens deze avond gepresenteerd worden. Een deskundige jury zal beoordelen wie er op het einde van de avond met de Botte Bengel naar huis gaat. De bekendmaking zal gebeuren nadat de nieuwe prins van CV De Bengels bekend is gemaakt. Dus wil jij weten wie de 1e Botte Bengel krijgt uitgereikt en wie de 42e Prins van CV De Bengel wordt? Kom 22 november 2014 naar De Pinnenhof in Nederweert.

Hoe kun je iemand opgeven?
Stuur een mailtje naar: info@cvdebengels.nl. Vermeld in deze mail je eigen naam met je email adres en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Geef in dit mailtje een omschrijving van de blunder of botte streek waarover het gaat. Vermeld ook de naam of namen over wie het gaat. Ieder persoon die een streek meld, zal een reactie krijgen van CV De Bengels. De aanmelding van deze streek of blunder moet voor 11 november 2014 binnen zijn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie