Skip to content

Programma Gastvrij in Weert

Redactie
16 oktober 2014 | 12:47

Advertentie

Gastvrij in Weert 2014 poster A3 (Large)Op winkelzondag 26 oktober 2014 organiseert Weert het evenement “Gastvrij in Weert” en beleeft de bezoeker een attractief en bedrijvig Weerter centrum vol sfeervolle activiteiten. Op de pleinen Markt en Nieuwe Markt staan verschillende optredens gepland van dans-, sport- en muziekgroepen. Tussen 13:00 en 17:00 uur presenteren afwisselend The Big Experience, Floor Burnin’ Crew, Dansschool Fresh, MyHealthClub, DéDé Danceballet, Dansschool Release, Judith’s Dance Point en de Taoïstische Tai-Chi Vereniging Weert zich in de stad. Gezellige harmonieën zorgen voor een feestelijke klank in de stad.

Gastvrij in Weert

Levende standbeelden
Verspreid over het centrum staan levende standbeelden met elk een eigen karakter. Alsof het echte stenen beelden zijn staan deze artiesten muisstil op hun sokkel, maar hebben zij allen iets verrassends in petto voor de langslopende bezoeker. Daarnaast staan over het hele centrum verspreid marktkramen met ambachtelijke specialiteiten.

Meest gastvrije ondernemers
Gedurende oktober konden bezoekers van het centrum stemmen op hun Meest Gastvrije Winkel en Meest Gastvrije Horecagelegenheid van 2014. De winnaars wordt uiteindelijk bepaald door zowel de resultaten van de stemmen als het oordeel van een vakjury. Op de winkelzondag start om 15:00 uur een delegatie van Centrummanagement, VVV Weert en de lokale pers met een ronde langs de genomineerden om hen te verrassen met een speciaal certificaat. De winnaars van de twee categorieën ontvangen daarbij de felbegeerde wisselbokaal.

Weekend
Ook op zaterdag 25 oktober kunnen bezoekers van de binnenstad al genieten van gastvrije activiteiten. De weekmarkt deelt aan al haar klanten lootjes uit, waarbij elk uur op de Nieuwe Markt één van de 15 goedgevulde tassen met eigen producten te winnen zijn. Op zaterdagmiddag loopt Kepèl Um Te Bäöke door de stad voor een gezellig geluid.

Open Monument
Het Fatima Huis is uitgeroepen tot Open Monument van de maand. Op zowel 25 als 26 oktober is de locatie daarom geopend voor publiek en worden er rondleidingen gegeven. Het Fatima Huis is geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Kijk voor meer informatie en programmadetails over het gastvrije evenement op www.gastvrijinweert.nl.

Advertentie

1 Reactie

  1. Gastvrij in Weert jaja gisteren parkeerde ik mijn auto langs de singel liep naar de parkeer meter hoppa er stond gelijk een boa de mopperen dat ik niet betaald had..
    Gastvrij ga toch fietsen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

LEADER Weerterland
Kom naar de bewonersavond
2 oktober 2024 | 20:30
Screenshot
Dat moet gevierd worden!
2 oktober 2024 | 18:00
Dierendag hond Depositphotos serezniy
Stuur snel jouw foto naar Nederweert24!
2 oktober 2024 | 17:30
2024_10_02 Stankhinder Kringgreppel Nederweert-Eind-1
Geen gevaarlijke stoffen waargenomen
2 oktober 2024 | 17:16

Advertentie