Skip to content

Kennismaken met…SportivaLife

Redactie
30 oktober 2014 | 15:00

Advertentie

SportivaLife nederweertTeam SportivaLife nodigt jou van harte uit om kennis te maken met een compleet gezondheidscentrum waar wij iedere dag 100% klaar staan zodat jij kan werken aan je gezondheid & leefstijl.

Open Week van

Maandag 3 t/m Vrijdag 7 november 2014

“Wat beweegt jou tijdens onze Open Week?”

Er zijn een aantal leuke activiteiten tijdens de open week waar iedereen aan mee mag doen. Zo kan je op dinsdag- en donderdagavond meedoen aan een groepslescaroussel. In één uurtje doe je dan 4 verschillende groepslessen. Dit is voor iedereen haalbaar. Ideaal om groepslessen bij SportivaLife eens vrijblijvend te proberen. De groepslescaroussel start op beide dagen om 19.30 uur. Op maandagavond geven de yoga instructrices een speciale Yoga training. Deze start om 20.30 uur. Bekijk het complete programma op www.sportivalife.nl en geef je op voor de activiteiten via 0495-460600.

SportivalifeSpeciale aandacht voor 55+’ers
Bewegen is absoluut niet aan leeftijd gebonden. Gekwalificeerde trainers geven wekelijks groepstrainingen waarbij ieder individu op eigen niveau meedoet. Men start met een warming-up, daarna sport de groep samen en spreekt men iedere spiergroep aan. Het doel is en blijft samen bewegen om langer vitaal te leven. Na afloop maakt men nog gebruik van een kopje koffie of thee waardoor dit een gezellig wekelijks uitje is voor de deelnemers.

Je bent van harte welkom om een dergelijke training mee te doen. Deze worden aangeboden op maandag om 10.00, 11.00 en 13.00 uur. Dinsdag om 10.00 uur. Woensdag om 09.00 en 10.00 uur en vrijdag om 11.00 uur. 

Tevens is er een erkende Fysiotherapie- en Podotherapie praktijk gevestigd. Deze combinatie van specialisten ondersteunen daar waar nodig. Bij SportivaLife ben je dus op het juiste adres.

Starten met sporten tijdens de Open Week?
Als je besluit om lid te worden tijdens de open week dan ontvang je een fantastische korting. Je dobbelt met een dobbelsteen en het aantal ogen op de dobbelsteen bepaalt de korting in weken! Bij een “2” ontvang je dus 2 weken gratis sporten bij SportivaLife. Gooi je een “6” dan krijg je 6 weken gratis sporten. Kom je met twee personen of meer? Dan ontvang je extra korting. Vraag naar de voorwaarden.

SportivaLife is gelegen aan de Hulsenweg 5a te Nederweert-Budschop. Kom tijdens de open week gewoon even kijken. De koffie staat klaar. Vooraf bellen mag ook: 0495-460600.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie