Skip to content

Zonnebrillenshop.nl van Jan Brinkmans Opticien-Optometrist uit Nederweert

Redactie
25 oktober 2012 | 15:59

Advertentie

Zonnebrillenshop.nl is een onderdeel van Jan Brinkmans Opticien-Optometrist / Sport BV uit Nederweert. Zonnebril bestellen via internet is bij ons gecombineerd met de kennis en kwaliteit van de zelfstandige opticien. Niet alleen online want voor onderdelen van zonnebrillen kunt je natuurlijk bij ons in de winkel in Nederweert terecht.

Wij zijn ook gespecialiseerd in diverse sportartikelen. Zo hebben we een afdeling sport artikelen van het merk Oakley (o.a. rugzakken – sporttassen – horloges – Skibrillen – Snowgoggles).

Zoals je kunt zien aan de merken (veelal exclusieve merken), weet je meteen dat je bij ons aan het juiste adres bent. Kijk rustig de modellen door op Zonnebrillen.nl, er is voor iedereen wel iets bij. Mocht je op zoek zijn naar een merk, model, kleur of onderdeel die niet op onze pagina’s staat? Stuur ons dan een mailtje (met vermelding van Merk, model, kleur en eventueel de maat) en wij zullen er alles aan doen om u deze zonnebril of dit product te leveren.

Met zonnebrillenshop.nl ben je voor al je zonnebril wensen aan het juiste adres. De belangrijkste zonnebrillenmerken die wij voeren zijn: Oakley (OPD Oakley Premium Dealer), Tag Heuer, Tom Ford, Carrera, Fendi, Rudy Project, Serengeti, Dior, Ralph Lauren, Hugo Boss, Adidas, Nike en vele andere merken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie