Skip to content

Na lang wikken en wegen knoop doorgehakt

19 november 2014 | 22:16

Thijs Linsen NederweertThijs Linsen heeft na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt. Hij stopt met “Sierbestratingswereld”. De werkzaamheden geven te veel fysieke klachten wat het voor hem onmogelijk maakt om door te gaan. Een startende slijtage is oorzaak van het probleem en hij wil het niet erger maken dan het is. Per 31-12-2014 stoppen de bedrijfsactiviteiten.

Martijn Maessen heeft de afgelopen maanden al veel van het onderhanden werk overgenomen. Particulieren en bedrijven die lopende afspraken hebben zijn op de hoogte gesteld en kunnen zelf vervolgafspraken maken met Martijn.

Thijs vind het jammer dat hij met “Sierbestratingswereld” moet stoppen. “Soms gaan de zaken niet zoals je graag ziet. Een lichamelijke klacht komt dan helemaal niet gelegen, maar je zult wel naar je lichaam moeten luisteren“, aldus Thijs. “Ik blijf wel advies en ontwerp werkzaamheden verrichten.” Geïnteresseerden in het bedrijf of onderdelen daarvan kunnen mailen naar info@sierbestratingswereld.nl

Thijs gaat door met Shintai

Naast “Sierbestratingswereld” heeft Thijs ook het succesvolle bedrijf “Shintai“. “Keuzes maken is moeilijk maar dit geeft wel weer extra motivatie om meer tijd en energie te steken in Shintai. Hier ligt mijn hart. Daarnaast ga ik weer op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie