Skip to content

Sinterklaas viert zijn verjaardag tijdens Het Feest van Nicolaas!

Redactie
24 oktober 2012 | 16:14

Advertentie

Op zaterdag 17 november legt de goedheiligman zijn stoomboot weer aan in Nederland. Traditioneel getrouw zullen vanaf dat moment weer vele schoentjes bij de schoorsteen geplaatst worden.

Met de aankomst van de Sint breekt weer een van de gezelligste en spannendste tijden van het jaar aan. Opmerkelijk genoeg zijn tijdens de afgelopen weken al regelmatig Zwarte Pieten gesignaleerd in de regio. Zij hebben namelijk de eervolle taak gekregen om voor de vijfde keer het grote Feest van Nicolaas te organiseren. En dat gaat dit jaar zeker een bijzonder feest worden, want Sinterklaas heeft als datum voor het grote evenement zijn verjaardag, woensdagmiddag 5 december gekozen.

De show duurt 60 minuten en vindt plaats in Muziekcentrum de Bosuil in Weert. Om een evenement van een dergelijke omvang op te kunnen zetten, heeft AnnieMatie Events een partner van formaat aangetrokken. WoWDeal staat exclusief garant voor de verkoop van de entreekaarten en zorgt er dit jaar voor dat de lustrum editie van dit Sinterklaasspektakel betaalbaar is voor iedereen.

Om te vieren dat Het Feest van Nicolaas voor de vijfde keer plaats vind zijn de kaarten vanaf woensdag 17 oktober via WoWDeal te koop voor de helft van het geld! U betaalt geen € 12,50 maar slecht € 6,25 per kaart! Er zijn twee shows, de eerste start om 13:30 uur en de tweede om 15:30 uur. Per show is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en vol is vol.

Meer informatie rondom deze spetterende show is vanaf a.s. dinsdag te vinden op www.hetfeestvannicolaas.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie