Skip to content

Bezoek wijkagent Budschop

Redactie
1 december 2014 | 16:53

Advertentie

wijkagent nederweertWijkagent Joost Jelmer Kasper heeft tijdens de bestuursvergadering van de Dorpsraad Budschop uitleg gegeven over het onderwerp veiligheid in de breedste zin van het woord. Joost Jelmer is samen met Ivo Kwantes sinds januari 2014 waarnemend wijkagent van onder andere Budschop. Ze willen weer terug naar de basis dus zijn met name bezig met wijkgericht werken.

Bezoek wijkagent Budschop

Dit komt tot uiting door bijvoorbeeld het met een scooter door de wijk te rijden om zo de afstand tussen politie en bewoners te verkleinen en meer met bewoners te kunnen communiceren. Eén keer per kwartaal verschijnt een column in Hallo Nederweert over actuele zaken. Ook worden er diverse acties op touw gezet om burgers te attenderen op onvolkomenheden, zoals bijvoorbeeld de “voetjesactie” en “donkere dagen-actie“.

De cijfers van Budschop/Nederweert zijn goed: het is de veiligste gemeente van Limburg. Voor zover bekend, is er geen sprake van overlast op Budschop. Mochten bewoners iets opmerken dan kunnen zij dit altijd anoniem melden via “meld misdaad anoniem” 0800-7000. Deze melding wordt dan verder opgepakt door de politie. Via Facebook, bijvoorbeeld Nederweert24, houdt de wijkagent het publiek op de hoogte over zaken die van belang kunnen zijn.

De Dorpsraad zal in samenwerking met de wijkagent een informatiebijeenkomst gaan houden voor alle inwoners van Budschop over het onderwerp veiligheid. Dit zal medio volgend jaar zijn. Informatie volgt te zijner tijd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie