Skip to content

Speler van de maand Jumping Giants

Glendi
3 december 2014 | 13:36

Advertentie

Speler van de maand Jumping Giants NederweertTerug van weggeweest… Speler van de maand, dit is iemand die zich sterk onderscheid van de rest of een grote vooruitgang heeft geboekt. En daarom natuurlijk even in het zonnetje gezet moet worden! Deze maand is het iemand geworden uit het U14-2 team. Het is namelijk…

Sidney Jetten

De coaches hebben Sidney uitgekozen omdat Sidney zich zelf goed verbeterd. Als je hem iets uitlegt dan wil hij het meteen verbeteren. Het is een gemotiveerde speler die altijd met goede zin komt trainen. Sidney is een echte teamspeler, hij passt de bal altijd goed rond.
Sidney is 11 jaar oud en speelt in de U14-2 die gecoacht wordt door Jack Meulen en Sanne de Leeuw. Hij zit ongeveer 1,5 jaar op basketbal. Zijn positie op het veld is guard. Dit vindt hij superleuk, zo kan hij de bal naar voren dribbelen en het spel opzetten.
Sidney maakte laatst de pana-move tijdens een wedstrijd. Voor hem stond een lange center waardoor hij er niet langs kon. Hij besloot om de bal door de benen van de center te stuiteren. Daarna passte hij de bal door naar Fenna waardoor zij kon scoren!

Heb jij je inkopen voor de feestdagen al gedaan? Nog niet alles bij elkaar? Denk dan even aan je favoriete vereniging Jumping Giants en doe je online aankopen via Sponsorkliks!

Terug naar Sidney… ‘Het leukste aan basketbal is dat het een teamsport is. Het is een gezellig leuk team. Daarnaast is iedereen altijd lekker fel en passen we de bal goed over tijdens de wedstrijd. De coaches moedigen altijd goed aan tijdens de wedstrijd, waardoor we altijd even worden wakkergeschut en goed worden aangestuurd. Dit is altijd wel fijn, zo weet je weer wat je moet doen’.
‘Wat ik echt totaal niet leuk vind, is als er onsportief wordt gespeeld. Ik snap niet dat sommige mensen zo kunnen schelden of slaan tijdens de wedstrijd, het is maar een spelletje.
‘Waar ik nog graag beter in wil worden is het schieten. Maar hierop trainen we ook regelmatig dus dat moet wel goed komen’.
Omdat Sidney speler van de maand is geworden, krijgt hij een basketbal en nog twee vrijkaartjes voor BSW. Sidney is superblij met zijn nieuwe bal, want zijn eigen bal is niet meer zo goed. En nu kan hij thuis weer gaan spelen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42

Advertentie