Skip to content

Plaatselijk vet verbranden, feit of fabel?

Redactie
4 december 2014 | 15:15

Advertentie

SportivaLife nederweertJe kunt je favoriete tijdschrift tegenwoordig niet meer open slaan, zonder dat je weer gebombardeerd wordt met plaatjes van allerlei slanke dames met ronde billen en gespierde mannen met geweldige buikspieren. Terwijl je in de spiegel kijkt, kom je er achter dat je zelf nog net wat harder had moeten werken afgelopen jaar… Maar dan zie je die fantastische tv-reclame met een wondermethode en assortiment aan pillen en diëten, vol medische wonderen die het vet als sneeuw voor de zon zullen laten verdwijnen! Zonder veel te hoeven doen zal je lichaam het vet weghalen op uitgerekend de plekken waar jij dat wilt! Fantastisch toch?!

Plaatselijk vet verbranden

Nou nee, tijd om te stoppen met dromen, want plaatselijk vet verbranden is onmogelijk! Een populaire misvatting is dat je plaatselijk kunt afvallen. Zo denken veel mensen, ondanks de vele onderzoeken het tegendeel bewijzen, dat je door middel van buikspiertraining je buikvet zou kunnen verliezen. Jammer genoeg werkt het lichaam niet zo. Om vet te verliezen op die vervelende plekken zul je over je hele lichaam moeten afvallen , waarschijnlijk meer dan je denkt, dit bereik je door een negatieve energiebalans. Daarover volgende week meer.

Jij kunt niet voor je lichaam bepalen waar het vet kwijt raakt. De een slaat meer vet op bij zijn heupen, de ander bij zijn buik, etcetera. Dit maakt het lastiger om lokaal vet te verliezen op diezelfde plekken.

SportivaLife Nederweert heeft wekelijks groepstrainingen in het activiteitenaanbod die uitermate geschikt zijn voor de ouder wordende mens. Kennismaken?
 Neem dan contact op met SportivaLife via 0495-460600 of loop even binnen bij SportivaLife aan de Hulsenweg 5a te Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie