Skip to content

Lactatiekundige Sandra Mostert IBCLC Nederweert

Redactie
5 december 2014 | 13:19

Advertentie

Stichting Baby HopeZwanger of net bevallen? Gefeliciteerd! Woon je in Nederland, dan heeft je zorgverzekeraar je vast voorzien van een kraampakket vol met watten, verbanden en luiertape. Heel prettig natuurlijk, maar het zou kunnen dat je deze materialen uiteindelijk niet nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je in het ziekenhuis bent bevallen. Gooi de ongebruikte kraammaterialen dan vooral niet weg, want je kunt er de levens van andere baby’s en kraam-vrouwen mee redden!

Sandra Mostert IBCLC Nederweert

Nieuw inzamelpunt voor kraampakketten in Nederweert bij Lactatiekundige Sandra Mostert IBCLC. Kijk voor meer info op de site : www.stichtingbabyhope.org en www.lactatiekundige-limburg.com

Stichting Baby Hope zamelt de materialen in voor kraamprojecten in Tanzania, Kameroen, Ghana, Benin, Suriname en een aantal Oost-Europese landen. Doel is meer hygiëne tijdens bevallingen, wat bij kan dragen aan de afname van de zuigelingensterfte. Zodat meer vrouwen hun pasgeboren baby’s levend en wel tegen zich aan kunnen drukken. Stichting Baby Hope geeft ze graag een sprankje hoop op een betere toekomst. Help je mee?

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie