Skip to content

Nederweert24 gaat 100% Electrisch

Redactie
16 december 2014 | 14:58

Advertentie

Renault Kangoo foto momentNederweert24 gaat 100% electrisch door een unieke samenwerking aan te gaan met Green2Go en Xperal Nederweert. Duurzaam, milieuvriendelijk en een moderne visie op nieuwsvoorziening krijgen hiermee een plek in verantwoord ondernemen.

Nederweert24
100% Electrisch

Green2Go is hét groene label van Autobedrijf van Nieuwenhoven in Nederweert-Eind. Hier kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de eigenschappen en de voordelen van electrisch vervoer. Xperal is dé specialist in Nederweert als het gaat om zonne-energie. Ze helpen je bij het aanmelden, installeren en beheren van je installatie.

Het team van Nederweert24 bestaat uit hoofdredacteur Harold Kuepers en redacteuren Tanja Hendrikx en Kevin Geurtjens. Samen met onze gepassioneerde fotografen Johan Horst en Richard van der Steen maken we lokaal en regionaal nieuws voor de inwoners van Nederweert en omgeving.

Daarnaast zijn we erom trots op de vele vrijwilligers die 24/7 nieuws, tips, weetjes en foto’s sturen naar de redactie. Deze betrokkenheid is bijzonder waardevol voor de gemeenschap. Gesteund door de samenleving van Nederweert en onze adverteerders is Nederweert24 klaar voor de volgende stap.

Samenwerken is steeds meer van deze tijd maar wordt vaak gezien als een opschaling naar groot terwijl juist dichtbij de toekomst heeft. Door samen te werken, kun je elkaar versterken en ondersteunen om je gestelde doelen te bereiken. Lokaal samenwerken met de inwoners van Nederweert en Nederweerter bedrijven maakt Nederweert24 uniek. De engagement en betrokkenheid van de lezers maakt het tot een community met ongekend succes. Met passie en nog meer energie zal het team de komende jaren voor de lezers en adverteerders klaar staan.

Met dank aan:

Team Nederweert24

Harold, Tanja, Kevin, Johan en Richard

Advertentie

7 Reacties

  1. Prima initiatief, complimenten voor de uitvoering !

  2. Mooi gedaan! 100% groen 100% digitaal.
    Complimenten aan Nederweert24! Go Go Go

  3. Goed bezig!

    Is er ergens meer informatie over dit model te vinden?

    • @Frank altijd scherp…. Ketelaers van de Bubbles natuurlijk. Thanks


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00

Advertentie