Skip to content

Job van den Berg ontvangt onderscheiding

Redactie
11 december 2014 | 20:15

Advertentie

Job van den Berg Limburgs EikenbladOp woensdag 10 december heeft de heer Job van den Berg uit handen van de heer Lou Boonen van de regio Limburg van de KNBLO-NL de onderscheiding het “Limburgs Eikenblad” mogen ontvangen. Een uitzonderlijke onderscheiding die maar zelden wordt uitgereikt. De uitreiking vond plaats in wandel- en fietscafé Daatjeshoeve.

Job van den Berg ontvangt onderscheiding

Limburgs Eikenblad onderscheidingJob kreeg deze onderscheiding voor zijn grote inzet voor de wandelsport. Hij is al jaren de persoon achter de Pinnentocht (wandeltocht op de 1e zondag van juni) van de St. Kindervakantiewerk Nederweert. Mede door zijn inbreng is de Pinnentocht elk jaar voor vele wandelaars dé tocht die ze willen lopen. Ook de avondwandelvierdaagse in Nederweert mag elk jaar op zijn inzet rekenen.

Het bestuur en de vrijwilligers van de St. Kindervakantiewerk Nederweert feliciteren Job met deze onderscheiding en hopen dat hij zich nog jaren in zal zetten voor de wandelsport.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie