Skip to content

Carnaval in 1956

Redactie
14 december 2014 | 10:41

Advertentie

carnaval 1956Nu de tijd van de Bontje Aovundje weer is aangebroken, blikken we terug op Vastelaovundj 1956. De ouderen onder ons zullen diep in hun geheugen moeten graven als we vragen wie in dat jaar prins carnaval van “De Pinmaekers” was. Weet U het nog? Hij staat op bijgaande foto. Het was Harry Kneepkens (van “Pie van Mieneke”).

Nieuwe fotoboek bijna uitverkocht

Harry Kneepens staat in vol ornaat afgebeeld in het boek “Nederweert door het oog van… Jef Kirkels”, het negende deel uit de serie Nederweerts Verleden van de Stichting Geschiedschrijving Nederweert. Samengesteld door Alfons Bruekers en Mieke Kirkels. De vormgeving was in handen van Mark van den Eijnden en het boek is gedrukt door Drukkerij van Deursen.

Ideaal cadeau voor de Kerst

Het boek is een feest der herkenning voor iedereen die een band heeft met Nederweert. Dat maakt het ook een ideaal kado voor de Kerst. Het is verkrijgbaar bij BRUNA, Lambertushof in Nederweert en via www.nederweertsverleden.nl. Het fotoboek telt 168 pagina’s en kost slechts € 29,50 excl. eventuele verzendkosten. Wees er snel bij want de eerste druk is bijna uitverkocht.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie