Skip to content

Gaan voor Goud – nieuwe stichting voor individueel sporttalent

Redactie
15 december 2014 | 22:04

Advertentie

Aito KösterDe stichting “Gaan voor Goud” heeft het streven om individuele sporttalenten in het Weerterland en Cranendonck op verschillende gebieden te ondersteunen zodat zij kunnen gaan voor goud! Om dit waar te kunnen maken werkt “Gaan voor Goud” samen met bedrijven die zich verbonden voelen met sporttalent in onze regio en vraagt particulieren om een donatie. Het 1e talent wat de stichting zal ondersteunen is bokser Aito Köster, hopelijk volgen er velen.

Stichting voor individueel sporttalent

De droom van de oprichters van de stichting Gaan voor Goud is dat elk individuele sporttalent in de regio Weerterland en Cranendonck de juiste ondersteuning krijgt zodat zij zich ontwikkelen tot topniveau. Naast een financiële ondersteuning wil de stichting ook voorzien in het juiste netwerk met de juiste mensen en middelen erin voor het talent om zo de kans op succes en plezier te vergroten. De oprichters; John Cardinaal, Aksel van Bussel, Anne de Bruijn, Harold van Goor en Leon Vink, tevens het bestuur van de stichting doen dit vanuit liefde en interesse voor sport en talent-ontwikkeling en het geloof dat lokale toppers belangrijk zijn voor de regio. Zij geloven in de stimulans van een voorbeeldrol van bijvoorbeeld topsporters bij het werken aan je dromen, bij het in beweging houden en krijgen van jeugd, maar ook bij het (inter)nationaal op de kaart zetten van onze geweldige woon- en werkomgeving.

Gaan voor GoudStichting “Gaan Voor Goud” wil daarvoor samenwerken met bedrijven die zich verbonden voelen met sport, talent en positieve promotie in en van onze regio en particulieren vragen om een persoonlijke bijdrage te doen. Misschien ken je het eerste sporttalent dat de stichting ondersteunt, Aito Köster net Nederlands Kampioen Boksen (Jeugd A-klasse tot 64kg) geworden of ben je tijdens de feestdagen in een genereuze stemming? Doneren kan op rekeningnummer NL79 RABO 0198264984 op naam van Stichting Gaan voor Goud. Meer informatie, ook over sponsoring, vind je op www.gaanvoorgoud.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie