Skip to content

Bloemist Johan Winters viert feest

Redactie
19 december 2014 | 11:03

Advertentie

bloemist Johan WintersBloemist Johan Winters bestaat 30 jaar. In deze tijd een hele prestatie! Daar waar vele bedrijven hun deuren moeten sluiten, gaan wij rustig verder.

Natuurlijk ben je als ondernemer steeds bezig met de toekomst, maar ook het verleden kunnen we niet uit onze gedachten verbannen. Lief en leed hebben we gedeeld met onze klantenkring. Geboortes, verjaardagen, feestjes maar ook het treurige zoals ziektes en sterfgevallen.

Bloemist Johan Winters viert feest

Bevlogen jaren mogen we wel zeggen, begonnen in de St. Rochusstraat, een winkel in de Brugstraat alsook in de Kerkstraat. Zeker de laatste jaren viel het niet mee om de zaak overeind te houden, half jaar wegafsluiting/vernieuwing en de brug langere tijd gesloten. Maar we zijn er nog en hopen dat we voor u, onze klant nog jaren mooie creaties mogen maken, vanaf februari zelfs met een creatieve bloembindster erbij!

30 jaar Fleurop Bloemist Johan Winters een begrip in de regio dankzij U! Daarom voor iedere klant een leuke attentie! (zolang de voorraad strekt)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie