Skip to content

Ophaalronde kerstbomen

Glendi
29 december 2014 | 15:12

Advertentie

huis-aan-huis ophalen kerstboomVan woensdag 7 t/m dinsdag 13 januari kun je als inwoner van de gemeente Nederweert je kerstboom weer laten ophalen door de gemeente.  Op de dag dat de duobak wordt leeggemaakt, worden de kerstbomen binnen de bebouwde vanaf 8.00 uur huis-aan-huis opgehaald. Buiten de bebouwde kom worden geen kerstbomen opgehaald.

Er komen twee verschillende wagens. Het kan dus zijn dat de kerstboom niet tegelijk met de duobak wordt opgehaald. De kerstboom moet uiterlijk om 8.00 uur aan de straat liggen. De duobak moet, zoals altijd, om 7.00 uur klaar staan. Je kunt je kerstboom ook naar de milieustraat in Weert brengen. Kleine kerstbomen kunnen ook versnipperd in de duobak worden aangeboden.

Zorg er wel voor dat er geen zand, een jute zak of spijkers aan de kluit zit anders wordt de boom niet meegenomen. Ook mag de stam niet dikker zijn dan 10 cm. De ophaalronde is alléén bedoeld voor kerstbomen en niet voor overig snoeiafval. Dit afval wordt dan ook geweigerd. Verder wordt verzocht de kerstboom voor je woning neer te zetten en niet te verzamelen op één plaats in de straat.

Buitengebied
Inwoners van het buitengebied kunnen hun kerstboom in de ophaalweek op dinsdag en donderdag van 8.00 tot 12.30 uur naar de gemeentegarage brengen. De gemeentegarage ligt aan de Gutjesweg 2.

Meer weten? Neem dan contact op met de gemeente, telefoonnummer 0495 – 677 111.

Advertentie

5 Reacties

  1. Ze hebben ‘m toch zelf in huis gehaald ? Waarom dan op kosten van de gemeenschap ophalen ? En dan ook nog alleen binnen de bebouwde kom ? Betalen ze binnen de bouwde kom dan meer gemeentebelasting ? Of worden de buitengebied bewoners weer voor onnozele versleten en op eigen kosten afvoeren ?!

    • helemaal mee eens alles of niets als de mensen hem moe zijn brengen ze die boom maar naar de mileustraat betaald ieder even veel afvoer kosten

  2. Als het anders om was geweest waren de rapen gaar.
    Er wonen meer mensen in het dorp dan er buiten.

  3. Op de bosserstraat is een adres waar hij hoogst waarschijnlijk wel opgehaald wordt en dit is buiten dekom

  4. Koop dan toch allemaal een plastieke boom, mensen.
    Is nog beter voor het milieu ook!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie