Skip to content

Basiscursus Vogels kijken in Nederweert 2015

Redactie
2 januari 2015 | 17:27

Advertentie

Basiscursus vogels kijken nederweertIn februari 2015 gaat de bekende “Basiscursus Vogels kijken in Nederweert” van start. Deze bestaat uit 7 lesavonden met daaraan gekoppeld, 4 excursies. Elke les zal er een vogelrijk (natuur)- gebied in Nederweert centraal staan. Natuurlijk gaan ze elke les in op de geschiedenis en de natuur- waarden van de gebieden, maar de vogels krijgen uiteraard de meeste aandacht. Herkenning, gedrag, voorkomen en zang komen ruimschoots aan bod.

Basiscursus Vogels kijken

De cursus is bij uitstek geschikt voor mensen die op hun wandel- of fietstochten vaak vogels voorbij zien schieten en dan denken: ”wat zou dat zijn geweest?

Het zou zomaar een opstapje kunnen zijn naar een prachtige hobby, maar het levert je zeker een aantal lekker ontspannen lesavonden op en excursies in gebieden waar je tot nu toe misschien nog nooit bent geweest.

cursus vogels kijken nederweert

De lessen worden gegeven in Gemeenschapshuis de Haaze-hoof, Aerthijsplein 3 te Ospel. Excursies zijn, onder voorbehoud, op zondagochtend tot uiterlijk 11.30 uur. Kosten inclusief cursusmap bedragen € 35,00. Voor inlichtingen en opgave kun je contact opnemen met de Vogelwerkgroep Nederweert, May Reemers, via educatie@vogelwerkgroepnederweert.nl of via telefoon 0495-631667.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie