Skip to content

Lei Reemers over zijn passie voor vlinders

Redactie
22 januari 2015 | 14:49

Advertentie

Lei ReemersOp dinsdag 27 januari organiseert de Vlinderwerkgroep Nederweert in de zorgboerderij Bosserhof een informatieavond over vlinders in de Gemeente Nederweert. Lei Reemers deelt zijn passie over vlinders en verteld over de positieve ontwikkelingen in Nederweert.

Lei Reemers over zijn passie voor vlinders

Je maakt kennis met de resultaten van de vele activiteiten voor het behoud en ontwikkeling van (unieke) vlinderpopulaties in de gemeente. De vlinderwerkgroep en de zgn. vuttersgroep laten de bijzonder goede resultaten zien van hun jarenlange inzet voor de vlinders.

Even een stukje lopen, dan laat ik je een prachtig stukje Nederweert zien, een prachtig stukje natuur voor de vlinders“. Lei kan hier uren over vertellen. Na de vondst van wat hennepafval aan de Kwegt neemt hij me mee naar Sarsven en laat zien wat er allemaal gedaan is om een goed biotoop voor de vlinders te ontwikkelen en te behouden.

Parende heideblauwtjesVlinders zijn fascinerend, mooi en rustgevend. Het zien van een mooie vlinder in de natuur geeft vele mensen een speciaal gevoel. “Met de informatieavond willen we als het ware vlinders in de buik van anderen oproepen om samen de vlinderstand verder in kaart te brengen en om initiatieven op te zetten om van Nederweert de meest vlinder minnende gemeente van Nederland te maken”, aldus een enthousiaste Lei Reemers, initiatiefnemer van de informatieavond.

De avond begint om 19:30 uur bij Zorgboerderij Bosserhof, Bosserstraat 23 te Nederweert.

Voor meer informatie: Lei Reemers leireemers@gmail.com tel: 0495-626362

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie