Skip to content

Eigentijdse sanitair-showroom in Nederweert

Redactie
28 januari 2015 | 9:05

Advertentie

vrouwinbad SaniceveSaniceve in Nederweert biedt je een eigentijdse sanitair-showroom waarin je als particulier, (via de installateur), een badkamer volledig naar wens kunt laten ontwerpen en samenstellen. Saniceve heeft een ruim assortiment aan badkamers met een luxe uitstraling en bovendien een ruime keuze aan accessoires.

Eigentijdse sanitair-showroom in Nederweert

Daarnaast leveren ze alles op het gebied van zowel centrale als lokale verwarming, warmwater- en luchtbehandelingsapparatuur en sanitair. Alle gangbare en minder gangbare producten van gerenommeerde merken met de bijbehorende onderdelen zoals radiatoren, installatie-materialen, kranen, elementen voor vloer-verwarming, verwarmingsketels, boilers, stalen en pvc buizen, sanitair en alle verdere materialen die deskundige installateurs nodig hebben, stuk voor stuk van vooraanstaande kwaliteit.

Badkamer ontwerp Nederweert Badkamer ontwerp Nederweert

Sinds enkele weken heeft Saniceve in Nederweert een nieuwe website. Daarop lees je meer over de mogelijkheden die ze kunnen bieden. Voor zowel de particulier als de installateur. Uiteraard ben je ook welkom om eens in de showroom te komen kijken. Geheel vrijblijvend. Wil je geholpen worden door een van onze showroom medewerkers? Neem dan van te voren even contact op voor een afspraak.

installateur Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie