Skip to content

Genomineerden voor de Gouden Lambieck

Redactie
28 januari 2015 | 23:32

Advertentie

Gouden Lambieck 2015De genomineerden die meedingen naar de Gouden Lambieck, voor de stomste streek uit Weert en omgeving zijn bekend gemaakt. Het zijn dit jaar: Mario Sijben, Yvonne Snijders, Yacintha Graat, Hein Meuwissen, Leon Triepels, Harry Rademakers, Aldje Janssen, Jac Beelen, Marco Vaessen, Peter Linssen en Wolfgang Satters.

Genomineerden voor de Gouden Lambieck

Wieërtenare hebbe dan kinnelik toch nog stommere streeke uutgehaaldj, er zijn dit jaar geen genomineerden uit Nederweert.

Op 9 februari aanstaande zal duidelijk worden wie van de genomineerden naar huis gaat met de Gouden, Zilveren of Bronzen Lambieck. Iedereen is uiteraard meer dan welkom om de Lambieckavond bij te wonen. Naast de prachtige streken, wordt de Jan van der Croon-eremedaille uitgereikt aan Mies Moonen.

Verder wordt een Ere-Lambieck gepresenteerd voor een stomme streek die ook de landelijke media heeft gehaald. Nieuwsgierig of gewoon zin in een gezellige avond? Vanaf 20.00 uur start het programma in Buurtcentrum Moesel en de entree is gratis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie