Skip to content

Politie stelt onderzoek in naar grondstoffen drugslab in Ospel

Redactie
30 oktober 2012 | 16:41

Advertentie

De politie heeft vorige week op een terrein aan de Bientjesweg in Ospel een grote hoeveelheid grondstoffen voor het maken van synthetische drugs aangetroffen. Goed recherche werk leidde tot controle van loodsen op een terrein van een voormalige champignonkwekerij. Hier werden door de politie een grote hoeveelheid grondstoffen aangetroffen. Het gaat in totaliteit om duizenden kilo’s grondstoffen die vermoedelijk waren opgeslagen als basis om een drugslab te beginnen.

Ook werden een gestolen aanhangwagen, drie ontvreemde auto’s en een reeds ontmantelde hennepkwekerij aangetroffen op het terrein. De politie onderzoekt of een verband bestaat tussen de gestolen goederen en de aangetroffen grondstoffen.

Het team Landelijk Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen is ter plaatse geweest voor onderzoek. Alle aangetroffen goederen zijn in beslag genomen. De eigenaar van het terrein, een 39-jarige man uit Ospel, is aangehouden en zal vandaag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie