Skip to content

Nieuwe website voor Restaurant Diverso

Glendi
21 februari 2015 | 12:11

Advertentie

Restaurant Diverso NederweertVrijdag 20 februari heeft Restaurant Diverso haar nieuwe website gelanceerd. De website heeft een compleet re-design gekregen. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Eén van deze nieuwe functionaliteiten is de tool voor groepsaanvragen.

Nieuw: groepsaanvraag

Als je voor je familie, vrienden, collega’s of kennissen een leuke middag of avond wilt organiseren waarbij eten en drinken niet mogen ontbreken, dan ben je bij Restaurant Diverso aan het juiste adres. In de verschillende kamers, maar ook op het terras kun je heerlijk toeven. Hoe gemakkelijk is het als je vanaf je smartphone, tablet of PC ieder moment van de dag kunt zien welke mogelijkheden er zijn.

Het team van Restaurant Diverso heeft hiervoor samen met GetNoticed een mooie tool voor gemaakt die te vinden is op de nieuwe website: groepsaanvraag. We leven namelijk in een tijd dat beschikbaarheid en betrouwbaarheid zeer belangrijk zijn. De 9 tot 5 mentaliteit is al tijden voorbij. Gemak dient de mens, nietwaar? Je wilt niet al te veel tijd besteden aan het organiseren van een uitje, maar je wilt snel weten “wat krijg ik voor welke prijs op welke plek?”. Deze informatie verzamel je, vergelijk je en vervolgens kies je de meest geschikte locatie met de best passende aanbieding. Sfeer, locatie, voorzieningen en prijs spelen allemaal mee bij deze afweging.

Op de website kun je met een aantal klikken met de muis of je mobiele apparaat snel en overzichtelijk de arrangementen zien die passen binnen je selectie. Als je de offerte hebt aangevraagd, ontvang je deze direct in je mailbox. Het team van Restaurant Diverso kijkt naar de beschikbaarheid. Je ontvangt een bericht met een bevestiging en je reservering is geplaatst.

De arrangementen zijn uitgebreid weergegeven, zodat je een duidelijk beeld hebt wat je krijgt voor de prijs. Het is uiteraard mogelijk om arrangementen uit te breiden met extra’s, maar je kunt je arrangement ook compleet maken met bijvoorbeeld een drankarrangement.

Team DiversoEr zijn groepsaanvragen voor diners, buffetten, borrels, feesten, lunch, BBQ en nog veel meer. Bekijk het zelf op de nieuwe website van Restaurant Diverso!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie