Skip to content

Wederom succes voor Dansschool Fresh

Glendi
3 maart 2015 | 12:41

Advertentie

Amsterdam King of de Kids BattleAmsterdam – In de Melkweg in Amsterdam vond afgelopen zondag 1 maart de King of the Kids battle plaats, het grootste kampioenschap in Nederland voor de jeugd. Er waren verschillende wedstrijden waaronder de 2 tegen 2 Spinn Off battles, 2 showcase categorieën en de kids-crew battle.

Fresh Allstars

De Fresh Allstars deden mee met ongeveer 35 b-boys. Bij de kids showcase competitie haalden ze meteen de eerste prijs binnen. Van de 6 showcases waren de jonge b-boys het beste.

Voor de 2 tegen 2 competitie hadden Max Smeets (Weert), Tim Loeffen (Nieuw-Bergen), Guus Siebers (Bergeijk) en Paulos (Weert) van Dansschool Fresh zich al gekwalificeerd via regionale voorrondes in Eindhoven en Utrecht. De rest van de jongens moesten zich op de dag zelf nog kwalificeren. Van de 60 duo’s die meededen aan de kwalificatieronden kwamen Sam Teunis (Eindhoven) & Cis Brans (Weert) en Lorenzo Caboni (Nederweert) en Sep Ghanampana (Weert) (bekend van Everybody Dance Now) door tot de beste 8!

Uiteindelijk wonnen Paulos Claessens en Guus Siebers voor de 2e keer op rij de Nederlandse titel Spinn Off duo t/m 14 jaar. Tim Loeffen en Max Smeets werden 2e. Een ‘Fresh-finale’ dus! Paulos en Guus mogen zich weer een jaar lang Nederlands Kampioen duo t/m 14 jaar noemen. Drie maanden geleden won Guus nog het officiële NK solo in Eindhoven. Hij staat komende week in Parijs op het wereldkampioenschap ‘Chelles Battle Pro’.

Bij de crew battles schakelde de Fresh Allstars de gevreesde concurrent Battle droids uit Belgie uit. Helaas hadden ze geen kans tegen het Internationale dreamteam met dansers uit Amerika, Rusland, Frankrijk etc.en verloren in de halve finale van het dreamteam.

Aan het einde van de dag was er ook nog een showcase battle voor alle leeftijden. Aangezien er maar 3 groepen meededen, wilden de Fresh Allstars het toch nog een keer proberen. Ze behaalden de eerste prijs en wonnen een optreden op een theaterfestival in Brussel en krijgen allemaal custommade crew jasjes.

Fresh Infused

In Mill behaalde Fresh Infused behaalde gisteren een tweede plek op de UDO wedstrijd. Een aantal maanden geleden promoveerden ze nog van de beginnerscategorie naar de Novice categorie omdat ze 2 keer de eerste plek mee neer huis namen. In de Novice categorie bleek de competitie te sterk en vielen ze niet in de prijzen. Na een aantal maanden hard trainen komen ze nu eindelijk weer op de tweede plek! Wat wordt het volgende keer? Fresh Infused gaat voor het wereldkampioenschap!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie