Skip to content

Basisschool Budschop steunt actie Liliane Fonds

Glendi
11 maart 2015 | 16:38

Advertentie

Wij trekken aan de belMaandag 9 maart zijn de leerlingen van basisschool Budschop gestart met het schoolproject ‘Zorg’. Twee weken lang besteden alle groepen aandacht aan het begrip zorg.

Wij trekken aan de bel

In het kader van dit project doen de leerlingen op donderdag 12 maart mee aan de landelijke actie ‘Wij trekken aan de Bel’ van het Liliane Fonds. Met toeters en trommels trekken de leerlingen letterlijk aan de bel en maken zoveel mogelijk kabaal om aandacht te vragen voor het recht op onderwijs van leeftijdgenootjes met een handicap in ontwikkelingslanden die niet naar school kunnen. De school doet mee aan de actie omdat ze mooi aansluit aan het project Zorg en het een mooie initiatief is.

Om 10.25 uur kan iedereen in Budschop het horen want dan gaan alle kinderen op het schoolplein één minuut lang zoveel mogelijk kabaal maken om zo aandacht te vragen voor deze kinderen. Verder wordt de hele dag in alle groepen aandacht besteed aan zorg voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie